Zobacz pełną wersję : style wydruku
Mam AUTOCAD 2000LT. Od jakiegoś czasu przestał reagować na polecenia "convertctb" i "convertpstyles" - zmiana stylu wydruku z zależnego od koloru na nazwany i na odwrót - program na te komendy odpowiada "UKNOWNCOMAND". Jak to naprawić? Czy jest to jakoś związane z używaniem LT-extender`a?
Goridze
Tomasz Jędrzejczyk
20-07-07, 11:51
Witam.
Problem ten może być spowodowany przez program LT-extender. Aplikacja ta nie powinna być używana z programem AutoCAD LT (stosowanie powyższej nakładki do programu AutoCAD jest nielegalne z punktu widzenia firmy Autodesk). Wersja 2000 nie jest już wspierana przez producenta, zalecam jedynie ponowną instalacje programu.
Bardzo dziekuję Nie wszystko tu jednak rozumiem. Dystrybutorzy LT-extendera twierdą jak jeden mąż, że wszystko jest legalne. Be tego programu nie działają mi nakładki na AUTOCADA, które są mi niezbędne w pracy. Na nowego AUTOCADA w wersji pełnej mnie nie stać - w mojej branży potrzeba przynajmniej kilku programów, każdy z nich się starzeje i kosztuje coraz więcej. Używam WYŁACZNIE legalnego oprogramowania. Chyba czas na przejście na INTELLICAD'a.
Pozdrawiam
Goridze